fredag 30. mars 2012

Kyllingsuppe med vårløk og sjampinjong

Her kommer det enda en suppe,- god og enkel hverdagsmat!


Ingredienser:
Kyllingkraft/fond
1 kylling
4 vårløk
100 g sjampinjong
1-2 rød chilli
5 dl fløte
Slik gjør du:
Lag kraft på skrotten fra en hel kylling. Bland kraften og fløte, omtrent 50/50. Tilsett kylling, vårløk, chili og forstekt sjampinjong. Smak til med salt og pepper, og la det putre et par minutter. Raskere enn Toro, iallefall hvis du allerede har kraft på lur!

1 kommentar:

 1. Kjære Trond!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat- til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett