Ingredienser:
800 g oksekjøtt (mørbrad eller flatbiff)
200 g sjampinjonger
2 stk løk
2 stk rød paprika
2 ss tomatpuré
2 ts paprikapulver
6 dl kraft
3 dl fløte
2 dl rømme
Blomkålmos:
1 blomkål
2 ss smør
3 ss rømme
muskat
Slik gjør du:
Kutt flatbiffen i strimler og brun kjøttet i en gryte. Kutt løken og ha i gryten sammen med kjøttet til den blir myk. Tilsett tomatpurè og paprikapulveret, og la det frese litt. Hell på kraften og la det hele småkoke til kjøttet er mørt (ca 1 time). Bland i fløte og rømme, og la koke litt før forstekt sopp og paprika has i. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne finhakket persille over til slutt.
Blomkålmosen lager du ved å koke blomkålen mør i buketter, så kjøres den sammen med smør og rømme i en blender. Smakes til med muskat, salt og pepper.
Kjempefin blogg! Dette ser godt ut:)
SvarSlettNam nam så veldig godt ut.
SvarSlettAnne Lise